| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Sivas Yaş: 24 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Color Çalışması ![]() Kısa bir color çalışması diyebiliriz. Esas amaç merhaba demek tabi. İlk mesajımızı da bir çalışmayla başlatmış olalım. Esen kalın. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (07-02-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Color Çalışması Aramıza hoş geldim Alper Abi çalışma güzel olmuş da colordan çok sepia efekti verilmiş gibi :) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Color Çalışması Hoşgeldin Kardeş. Eline Sağlık iyi bir çalışma.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Sivas Yaş: 24 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Color Çalışması Hoşbuldum sağolasınız. illegal43, sepia kullanmadım aslında. Renk varyasyonu overlay rutuşları ve fırçaları kullandım sadece. iclturkey, evet parıltı Star brushes ile yapıldı. Fakat brushun üzerinde de oynadım sayılır. Young Thug, sağolasın hoşbulduk. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Color Çalışması Aramızda hoşgeldin...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Color Çalışması Bende Daha inceleri var bu yıldızların özelden atıyorum :)
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| çalışması, color |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/6013-color-calismasi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Yansma Efektli Yaz | This thread | Refback | 07-04-2008 01:50 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-02-2008 05:48 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |