| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (7) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Benim Çalışmalarım Herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve birkaç çalışmamı göstermek istiyorum umarım beğenirsiniz... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (06-25-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Benim Çalışmalarım eline sağlık efektler abartılı kaçmış biraz 1 ve 4 iyi olmuş bence...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 205
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Benim Çalışmalarım katılıyorum. ama son çalışma çok akıllıca. belki arabanın biraz daha aşağıdan çekilmiş fotoğrafı olsaydı süper olurdu |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Benim Çalışmalarım Eline Sağlık Dostum sade ve hoş çalışmalar. boylarını büyük yapsaydın wallp. olarak kullanılırdı. 5. Resimdeki Binanın Girişinde Ne yazıyordu? west coast houstons
| | #8 (permalink) | |||
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Benim Çalışmalarım Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Photoshop.rar diğer mesajlar için de teşekkür ederim... | |||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Benim Çalışmalarım Eline Sağlık. Bu Resimde Neler Yaptın.?
| Etiketler |
| benim, çalışmalarım |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/5911-benim-calismalarim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Izgara ile almak | This thread | Refback | 07-17-2008 21:15 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - alma Alan ve Menler | This thread | Refback | 07-17-2008 19:01 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Neon yaz stili | This thread | Refback | 07-06-2008 10:00 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Fotoraflara Kolaj | This thread | Refback | 07-06-2008 02:56 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Efektler (Effects) | This thread | Refback | 07-05-2008 20:10 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Warped Logo Yapm | This thread | Refback | 07-05-2008 19:19 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 06-27-2008 03:22 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |