| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: bartın Yaş: 31 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | hacı murat yüzyirmidört (BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ) |
| | |
| The Following 5 Users Say Thank You to arthurool For This Useful Post: | -MGEY!K- (06-22-2008), Kültürlü Kedi (06-23-2008), LeGeND-MæN (06-22-2008), mehmetcece76 (06-22-2008), yunus35li (06-24-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.989
Teşekkür Et: 849
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: hacı murat yüzyirmidört (BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ) Hakkaten böylesini görmedim eline sağlık güzel olmuş ama Sepia pek yakışmamış sanki(: (birde desing değil design olacak ) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Delikanlı Ortamdan Mesajlar: 141
Teşekkür Et: 98
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: hacı murat yüzyirmidört (BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ) Muhteşem olmuş :) Ellerine sağlık gerçekten olağanüstü.Ama keşke renkle oynamasaydın.
__________________ İsyankAr |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: hacı murat yüzyirmidört (BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ) eline sağlık fakat bir kaç hatanı yakaladım kardeş göze çarpmasa bile fazla söylemek zorundayımki sende kendini geliştir kesme işleminde sanırım ufak hatalar olmuş birde tampon altındaki pus kötü göstermiş... ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: bartın Yaş: 31 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: hacı murat yüzyirmidört (BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ) arkadaşlar herkese yorum ve eleştiriler için teşekkür ediyorum... faydalı yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: hacı murat yüzyirmidört (BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ) off anam ben bu arabaya 100 milyar veririm(ben normal muratların ilk calıştığında egzozdan cıkartığı kuş çığlığına benzeyen sesini cok seviyorum)
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| (böylesini, görmediniz), hacı, murat, yüzyirmidört |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/5844-haci-murat-yuzyirmidort-boylesini-gormediniz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - MovieClip Buton Yapmak | This thread | Refback | 06-24-2008 15:49 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - 3B Yaz Efekti | This thread | Refback | 06-24-2008 14:08 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-24-2008 01:10 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-23-2008 18:01 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |