| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Umbrella Girl Umbrella Girl Canım sıkıldı stock resmini buldum üstünde biraz oynadım olmuş mu ![]() ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (06-13-2008 Saat 00:32 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 13 Mesajlar: 206
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Umbrella Girl sordugun soruya tabikide oLmus serhat abi :D:D
__________________ - BRK Design © 2008 - |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Umbrella Girl eline sağlık ama çok mavi tonajlı olmuş dostum biraz sarı ve kırmızı renkleri kızımızın elinden yukarı şemsiyenin yukarı çıkarsaydın ve şemsiye içinede biraz parlaklık verseydin ışık patlaması gibi dahada iyi dururdu bence...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Umbrella Girl Hımm... Şemsiyenin Alt Kısmı Karanlıktı mavi tonlarında ışık verdim.. Kolllara ise pen tool ile şerit atacaktım modası geçti diye uğraşmadım vector koydum ele
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| girl, ubrella |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/5568-umbrella-girl.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Sevgi Efektli Resim | This thread | Refback | 06-13-2008 19:35 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Animasyon Oluturmak | This thread | Refback | 06-13-2008 16:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Logolara diken efekti | This thread | Refback | 06-13-2008 01:26 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |