| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 13 Mesajlar: 182
Teşekkür Et: 0
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Benden Bi caLısma ![]() Arkadaşa Gidiyorum O Yüzden Yarıda Bıraktm... İyi veya Kötü yorumLarınızı esirgemeyin...
__________________ - BRK Design © 2008 - |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 13 Mesajlar: 182
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Benden Bi caLısma TeşekkurLer yorumun için ama zaten yarıda bıraktım caLısmayı deiştiririm geLince
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Benden Bi caLısma tesekkur ederım mesajı int.cafe'de yazıorm eve gidince calısmaya devam edicem...
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Benden Bi caLısma Font'u bende begenmedım yeni fınt yukluorm arkadaşLar. bu arada yunus dogru sölüyorsn duzeLtiorm...
| | |
| | #10 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.073 Times in 924 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Benden Bi caLısma benim çalışmalardan :) ama çerçeve gri değil siyah yazıda sade efektsiz olsa birde resmin üzerinde pattern efekti kullanmasan süper olurdu eline sağlık genede...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| benden, calısma |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/5474-benden-bi-calisma.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-08-2008 14:09 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |