| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Teşekkür Et: 228
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması bende sadeliği severim ama bu aşırı sade olmuş :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması Hakan abi sana bi soru soracam orada PSD ni indirdim 3 renkli ışık var onu filter-render-light efectslemi yaptın ?_ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: izmir Yaş: 19 Mesajlar: 56
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması Bence 2 nizinkide çok hoş o
__________________ Kurallar Dışında Olduğu İçin İmza Engellenmiştir... İmza Kuralları http://forum.photoshopuzmani.com/forum-kurallari/4624-imza-kurallari-new-post.html |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması Alıntı:
Ben Cevaplıyım. PSD'yi İyicene İnceleseydin Anlardın Layer Modlarını Lighten Vs overlay yap opaklığı Düşür Bu Görüntüyü YAKALARSIN!
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması beyaz vectorleri kaldırıp oraya birkaç spreaker koysan nasıl olur? amacına uygun bir çalışma olsun
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması Hayır ben o brushları çok sevdim..Ki dediğin gibi yaparsam çok sıradan olur..Heryerde aynı tema uygulanıyor zaten.. Benim için bu bile yeterince sıradan oldu :) Hareketlendirmek için yaptım sadece..
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 215
Teşekkür Et: 228
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Banner Çalışması boşluklara bir kaç tane nota sembolü koysan nasıl olur :)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| banner, çalışması |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/5428-banner-calismasi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-06-2008 16:12 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |