| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.034
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Bunu yapmam 2.5 saat sürmüş hiç farkında olmadım :) ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | mehmetcece76 (05-15-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya - Merkez Yaş: 17 Mesajlar: 320
Teşekkür Et: 70
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... eline saglık valla cok güzel çalışma olmus .. bu arada 43 (kutahya) 'da gözümden kacmadı .:)
__________________ Konu Gokmavi tarafından (05-15-2008 Saat 13:59 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 14 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Ellerine Sağlık Güzel Olmuş...
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.034
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Beğendiğinize sevindim arkadaşlar evet gökmavi öyle oldu biraz :D |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 21 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... harika olmus eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 602
Teşekkür Et: 234
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Eline sağlık çok güzel olmuşta,ben başlığı görünce derin bir duygusal yazı bekledim.. :D
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.533
Teşekkür Et: 209
Thanked 2.362 Times in 993 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... eline sağlık işte azimin ekmekleri geliyor yavaş yavaş bir insan sıfırdan nerelere gelebilirin aynasıdır illegal arkadaşımız PU amacının meyvelerini yavaş yavaş verecektir...
__________________ ![]() Photoshop icad oldu,elim çizdi, vurdum sağlı sollu!.. PhotoshopUzmanı |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Beğendiğinize sevindim arkadaşlar sabah sabah dalmışım bi ps başladım net kopmuş 2,5 saat sonra çalışma bitti neti açtım :) öğretilecek bişey yok düşünerek yaptım ilk olarak aklımda o söz vardı ona yapacam dedim onuda bir yerine konduruverdim olduda :) evet Hakan abi haklısın Çok teşekkürler tüm arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler Konu illegal43 tarafından (05-15-2008 Saat 14:29 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: son 2 yorumu görmemişitim |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/4946-hayatin-nerede-ne-zaman-ne-getirip-ne-goturecegi-belli-olmuyor.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Young-Thug on deviantART | This thread | Refback | 05-21-2008 15:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-15-2008 19:04 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Resimlere kare efekti | This thread | Refback | 05-15-2008 17:24 | |
| 4ever by ~Servetinci on deviantART | This thread | Refback | 05-15-2008 14:02 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |