| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #12 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Eline sağlık dostum güzel çalışma yanlız kırmızı rengi fazla kullanmışsın misal daha çok siyahımsı bir görünüm daha göz alıcı olurdu
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Beğendiğğine sevindim abi dikkate alıcam :) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... font tam uymuş resme güzel çalışma tebrikler...
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Beğendiğine sevindim dostum zaten bi düzgün o fontum var :D |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 27
Teşekkür Et: 25
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Çok güzel olmuş arkadaşım tebrik ederim..Bakalım ben nezaman böyle şeyler çıkarmaya başlıcam..:) |
| | |
| | #17 (permalink) |
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Bi söz vardır abi Azimle ... betonu kırar :D |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... İllegal43 bu resimde kullandığın iki fontun da linkini verebilir misin?
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Denizli Yaş: 14 Mesajlar: 293
Teşekkür Et: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... sÜPER OLMUŞ iLLEGAL
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Hayatın Nerede Ne Zaman Ne Getirip Ne Götüreceği Belli Olmuyor... Beğendiğinize sevindim arkadaşlar Derya fontlardan sadece el yazılı oloanı vereyim diğeri bende kalsın indir : Yankee Ghosts BB.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... şifre : illegal |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/4946-hayatin-nerede-ne-zaman-ne-getirip-ne-goturecegi-belli-olmuyor.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Young-Thug on deviantART | This thread | Refback | 05-21-2008 16:29 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-15-2008 20:04 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Resimlere kare efekti | This thread | Refback | 05-15-2008 18:24 | |
| 4ever by ~Servetinci on deviantART | This thread | Refback | 05-15-2008 15:02 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |