| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (15) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | İmza ( Signaturcüler ) Signature Yapmayı Sevenler Derneği..... Forumda Bu Aralar En çok Aktif olan çalışma imza yapımı heryer onla dormuş bundan sonra yapdığımız bütün imza çalışmalarını burda toplayalım hem tasarımları yorumlarız hem sohbet hemde yardımlaşırız ... hemde forum bakımından iyi olur kanaat'inde yim İlk Çalışmalar benden olsun Jim Jones ![]() 25 To Life ![]()
Konu Young Thug tarafından (04-07-2008 Saat 18:30 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | onemic (04-08-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.971
Teşekkür Et: 846
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Çok güzel bir fikir abi şu sıralar yok bir çalışma ama olunca buraya koyacam şimdilik şu anki imzama bakın :) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) bencede çok güzel bir fikir bence düşüncen çok güzel :) bende yakında çalışmaları eklerim buraya :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) hepsini xxxx sitesinde gördüm valla süper olmuştu o çalışmaları buraya koyarsan bence millete imza yapma hastalığı gelir :D
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.101 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) nedir bu imza sevdası anlayamadım derslerinide hazırlasanızda diğer arkadaşlarda yararlansa...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Alıntı:
Hastalık falan değil aslında ben basketbol oynuyorum mesela sevdiğin oyuncunun imzasını resmini kendim yapmak var iken yabancı forumlardan niye alayım , maksat şahsımıza ait çalışmalar olsun
__________________ | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Wesss Saaaaaaaa.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.487
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Alıntı:
Ayıp ettin oda olur hele bi işin püff noktalarını kapalım :) dersinide veririz Aynen bende Usa Rap dinliyorum :) Kendi imzamı koyunca daha hoş oluyor
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |