| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (15) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #52 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 1.989
Teşekkür Et: 847
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) ya kötü oldu ama olsun beğenmiceğinizi biliyorum ama boşa gitmesin diye koyuyorum :) ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.545
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) güzel olmuş hasan bence kötü falanda değil :) ellerine sağlık :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.545
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) :D tamam sağol yorum için hemen düzenleyeyip tekrardan koyacam :) ama demek istediğin Rihanna'nın rengi mi yoksa imzanın biraz daha açılmasımı :)
| | |
| | #58 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) young thug arkadaşımın isteği üzerine rengini biraz açtım :) ![]() inşallah beğenmişsindir :D
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |