| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (15) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Çoğu kişinin Bulmakta Sıkıntı Çekdiği Cd4 packleri baya var içinde ![]() DOWNLOAD ![]() DOWNLOAD ![]() DOWNLOAD ![]() DOWNLOAD
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #12 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Çok saol dostum ya bu paketler mükemmel şimdilik sadece 1 tanesini indirdim kota şimdiden 2 gb oldu diğerlerini daha sonra indirecem :) |
| |
| | #13 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) valla hepsini indiriyorum hasan istersen msn'den atarım hepsini sana :D nese çok güzel cd4 packler bende zaman zaman zorlanıyordum bu konuda imza yaparken bunlar çok yararlı oluyor bence indirilmesini tavsiye ederim :D
__________________ ![]() |
| |
| | #15 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Bertuğ süper yapmışsın eline sağlık ya ama sanki keskinleştirme biraz fazla (sharpen) :D |
| |
| | #16 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Güzel Eline sağlık kardeşim ama stock'u tam olarak yerinde kullanamıyorsun onada biraz dikkat edersen dah başarılı çalışmlara çıkartırsın
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #17 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) yorumlarınız için sağolun önerilerinize dikkat edeceğim :)
__________________ ![]() |
| |
| | #19 (permalink) | |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Alıntı:
Senin Yapdıkların çokmu Gerekli..! Eğer Bu İşten para kazanmıyorsan yapdığın herşey Gereksizdir... Bence Çok güzel bir çalışma türü.. tabi anlayana Yorum İçin Sağol Bizde Bütün İmzaları Bir Başlık Altında Toplamaya Çalışıyoruz
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| |
| | #20 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 205
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) neden bu kadar alındın anlamadım ki repcisin asisin diye mi böylesin :) ben paraya yönelik çalışmalarımı zaten burda yayınlamıyorum. yorumları beğenmiyoran yoruma açık yerlere koymayacaksın çalışmalarını!! |
| |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |