| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |
![]() |
| | LinkBack (15) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #151 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) tamam derya en kısa zamanda yapmaya çalışacağım duyarlılığın içinde teşekkürler :)
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #152 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Alıntı:
Nasıl Bir Gif Örnek Gösterirmisin? | |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Derya ben de dün akşam yapmaya başlamıştım 2 saat sonra imza hazır tabi PU adına ![]() |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Stock ve Border güzel durmamış yazılar çok sırıtıyor yazıyada bir şekil verseydin daha iyi olurmuş.Forma renk değiştirmiş ayrıca arkaplan ile formalar falan uyumsuz yani demek istediğimi anladın sen :)
__________________ Sig Family ![]() |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) ya onlar stock değilki eren :D resme smudge tool'le ekrafındakileri öle yaptımdı :D
__________________ ![]() |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Ben bu konu için sitemiz adına bir .gif çalışması yaptım Derya ve isteyen herkes kullanabilir... ![]() |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Forumda Üyenin Biri Dersini İstemiş Onun için Yapıp Psd'sini Attım- Soulja Boy ![]() |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |