| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (15) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #141 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) İverson' Renklendirme güzel olmuş kardeşim eline sağlık
| |
| | #146 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.545
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Eren yine çok güzel bir çalışma olmuş :)Efektler falan baya iyi ama ön plandaki J.Alba'ı pek beğenmedim ama gerisi baya güzel olmuş ellerine sağlık :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Burası duraklamış ya bi tane koyayım. Tek bir stock vardır oda yeşil olan diğer herşey bana ait. İmzam kaldırılmıştır Görüntü kalitesi düşük onu bilerek öyle ayarladım
__________________ Konu onemic tarafından (05-02-2008 Saat 23:03 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 525
Teşekkür Et: 228
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: İmza ( Signaturcüler ) Arkadaşlar gerçi diğer konu başlığı altında da ifade ettim ama madem burası imza bölümü buraya da yazayım... Benim forum üyelerinden bir ricam var.. Biliyorsunuz türkçemiz bazı gençlerimizin katkısıyla bozulmaya başladı...Tüm yapabilen üyeler temiz türkçe konulu bir gif hazırlasa ve burada sunsa...Tabiki içinde sitemizin adı da geçecek..Bu konuda uyarlı olan herkez beğendiği imzayı kullanır.. İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
__________________ |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |