| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Turbo ADSL İmza Çalışmam Geçenlerde dosya indirirken rekor kırdım onu imza haline getirdim. İsteyen kullananbilir. (fazla iyi olduğunu sanmıyorum ama). Resimdeki dosya indirme hızı tamamen gerçektir. Birde ilk framede oynama oldu affınıza ![]() Ben kullanırım diyenler için link: http://img392.imageshack.us/img392/3458/18407701cj3.gif |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Turbo ADSL İmza Çalışmam 1mb'lık bi dosyayı 13dk :D baya hızlıymış netin :) animasyonda hatalı arkadaşım sonlara doğru kaydırma yapmışsın :D yinede EMEĞE SAYGI , ELİNE SAĞLIK
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.019
Teşekkür Et: 871
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Turbo ADSL İmza Çalışmam Dostum sen bu resmi kaç yıl önce çektin :P benimki 1 mb yi hızlı değil ama 6 sn de indiriyor :) güzel çalışma dostum :) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Turbo ADSL İmza Çalışmam Resmi çekeli 1-2 ay oldu. Tarife falan değiştirmedim TT saolsun bu hızla indiriyoruz bazen...
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Turbo ADSL İmza Çalışmam ben maxthon kullanıyorum o daha rahat indirmek için şuan dap kullanıyorum o hızı nası yapıyorsa artık artırıyor.
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.595
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Turbo ADSL İmza Çalışmam Ben 2.90 Gb Lık dosyayı torrent'den çekerken 146k speed gördüm Ki Sürekli artıştaydı ... :) Eline Sağlık güzel olmuş
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/4406-turbo-adsl-imza-calismam.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Yeni Trk gezegeni | This thread | Refback | 04-07-2008 20:24 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Resimleri Siyah Beyaz Yapma | This thread | Refback | 04-06-2008 16:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |