| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (12) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | kendi yaptığım video sitesi Siteme yaptığım yeni tasarım ama yayına sokamıyorum çünkü nasıl yapıcağımı bilmiyorum... Bunun gibi üç beş tane daha var. Ve bu ilk konum. umarım beğenirsiniz. lütfen yorumlamayıda unutmayın. http://img228.imageshack.us/img228/3...sizizlezg0.jpg bir tane daha ekleyeyim dedim http://img217.imageshack.us/img217/3...leensonhi3.jpg
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... Konu limitsiz11 tarafından (04-04-2008 Saat 02:20 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: bir tane daha ekleyeyim dedim |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: kendi yaptığım video sitesi güzel fakat çok koyu renk ağırlıklı çalışmışsın böyle siteler daha cıvıl cıvıl renkler ile süslü olmalı...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi yaptığım video sitesi http://img217.imageshack.us/img217/3...leensonhi3.jpg Bence Bu Daha Güzel Olmuş... Ellerine Sağlık....
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: iSTANBUL Yaş: 14 Mesajlar: 51
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi yaptığım video sitesi Üste dini yazıyor altta ki resme bak hiç sevmiyorum din öyle basit bir şey değil arkadaşlar Dinimize biraz daha özen gösterelim ![]()
__________________ ........ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: kendi yaptığım video sitesi Hakan abi çok özür dilerim ben okulda yazmıştım F klavyeye geçmiş (ctrl+shift) ile lütfen kusura bakma \\ Dostum çalışmaların mükemmel olmuş :] |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: kendi yaptığım video sitesi Yorumlar için teşekkürler.
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |