| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (5) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | İmza Çalışmam Yardım lasım :) ![]() BU şekilde bir çalışma yapmıstım buz ve alev yazıları ile ugrasırken ama nasıl yaptıgımı unuttum yardımcı olabilecek biri varmı ? |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: İmza Çalışmam Yardım lasım :) bilmem ki senin bilmediğin şeyi benmi bilecem :) yani yöntemler bakımından :D |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() | Ce: İmza Çalışmam Yardım lasım :) Yazı stili buz yazı buz yazının siyah beyazı düşün. Msn resimi gibi olanda kanat fırçası kafasına shape kullanmışsın. Alev efekti içinde fırçaya ilk önce sağ tıklıyarak kırmızı renk katıyorsun sonra ctrl+u dan ateşi oluşturuyorsun.. Bu kadar...
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmza Çalışmam Yardım lasım :) Alıntı:
Bu Soruyu Bizzat Sana Yönelik Sormadı Sen Neden Ben Nerden Bileyim Diyorsun Adam Bilen Varsa nasıl Yapıldığı konusunda Bir Kaç tiyo yazsın demiş Gereksiz post kasıyorsun :)
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İmza Çalışmam Yardım lasım :) teşekkürler ugrasayım gene :D ama sadece yazı olan kısmı EnDLeSs kısmı lasımdı bana az buçuk hatırlıyorum nasıl yaptıgımı ama işte ugrastım aynısını yapamamıştım birazdaha çaba lasım demekki :) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: İmza Çalışmam Yardım lasım :) Açıkçası ben bilmem onu söylemek istedim amacım gerginlik yaratmak veya post kasmak değil yineden özür dilerim |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/4250-imza-calismam-yardim-lasim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Photoshop CS4 11.0 (BETA) | This thread | Refback | 04-03-2008 17:20 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-28-2008 20:57 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Peugeot'dan Tasarm Yarmas | This thread | Refback | 03-28-2008 18:35 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Filitreler (Filter) | This thread | Refback | 03-28-2008 16:15 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Galeri | This thread | Refback | 03-28-2008 14:33 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |