| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (5) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Signatür çalışmam artık bu alıntı işindende bunu kovalayan kişilerdende sıkıldım açıkçası böyle yapmakla ne geçiyor elinize forumun havasını bozuyorsunuz en sonunda forum sayfamızı kapayacam 2 - 3 kişinin yüzünden ama kapayamıyorum 2 kişinin yüzünden bir şeyler öğrenmek isteyen arkadaşlar var alıntı olduğunu nelerden yararlandığını açıklamış zaten arkadaşımız daha neden bu kovalamaca laf ebesi!!!
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) | |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Signatür çalışmam Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Signatür çalışmam Hakan'a Sonuna Kadar Katılıyorum Hadi Alıntı yapcanız Kardeşim Neden Adamların Yapdığı İşin Aynısını Yapıyorsunuz Bunları Zaten Biliyoruz Önemli olan Ye iş Çıkartmak Değilmi Herşeyi Alıntı Yapacaksanız Bırakın Bu İşi Be
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 18 Mesajlar: 76
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Signatür çalışmam Hepsi qüseL Walla Eline Sağlık Abicim.. );
__________________ İmzanız kurallara aykırı olduğu için yönetim tarafından kaldırılmıştır. http://photoshopuzmani.com/ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/4087-signatur-calismam.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Ryan Bubnis | This thread | Refback | 03-17-2008 23:55 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 03-17-2008 15:59 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 03-17-2008 14:31 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-17-2008 01:32 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 03-17-2008 01:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |