| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (9) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ateşli Kız Ciara Foruma Eklemiycektim Ama Neyse No Tut ! Yes Work ! :-] ![]() Orijinal ![]()
Konu Young Thug tarafından (03-15-2008 Saat 18:43 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.342
Teşekkür Et: 171
Thanked 2.123 Times in 935 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ateşli Kız Ciara eline sağlık ama kesim işlemi başarısız ayrıca arkada bulunan bazı brushlar abartılı kaçmış çizgililer kafi bence ayrıca çok sarımsı ve kırmızı renkler var biraz daha mor tonajlı renkler bence daha canlı gösterir...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.515
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Ateşli Kız Ciara Alıntı:
Yorum için Sağol Üstad' Arka Planda Hiç Brush Kullanmadım :) Kesim İşlemi :( Renk Olayında Bende Seninle hemfikirim Dediğin Gibi Çalışmaya Mor Gradent kullanarak Başladım Ve Öyle Devam Etcektim Ama Kadının Rengiyle çizgilerin Rengi Arasında BirKaç uyumsuzluk Oldu Bende Bu renge Döndüm Ama Bidahaki Çalışmam Mor Ağırlıklı Olcak
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |