| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Fİlm afişi ARkadaşlar bir afiş yapim dedim basitinden...biras efect biras brush falan böle bişey çıktı basit oldu ama bana hoş geldi..orda ki de roberto carlos bu arada :) yorumlar.. ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Fİlm afişi Daha çok vin diesel e benziyor hoş olmuş kardeşim eline sağlık
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fİlm afişi Gerçekten Güzel Hocam Saol Resimli Anlatsanda Bizde Yapsakkk
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fİlm afişi sağolun arkadşalar..valla anlatılcak fazla birşey yok..sitede Ders vardı korku efecti yapma ondan biras yararlandım..konu da da dedim biras brush ve yazı tipide biraz önemli..aklıma geldikçe daha güzelini yapıcam inş..saolun tekrar yorumlarınız için..young thug arkadaşım bide senin gibi sig yapsam :D tamam..o açıdan çalışmalarını çok beğeniom belirtmek istedim. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 205
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fİlm afişi vin diesel :) hızlı ve öfkeli izle vin dieseli tanı :P renkler iyi olmuş da posterde genelde filmin başrol oyuncuları gösterilir aynı adam iki kere konulmaz |
| | |
| | #10 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fİlm afişi koca vin diesel i roberto yaptınya :) eline sağlık ama çok fazla basit üstünde çalış:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/4068-film-afisi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Araba Üzerine Desen Yapma | This thread | Refback | 03-14-2008 20:04 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Heroes Yazı Efekti | This thread | Refback | 03-14-2008 19:59 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |