| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (9) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD Resim renklendirme çalışmam psd'sinide veriyorum:) Salma Hayek Resim Renklendirme PSD Code: Rar Şifresi:www.photoshopuzmani.com ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to HAKAN For This Useful Post: | azzap (03-07-2008), Kültürlü Kedi (03-06-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD önemli olan hatun değil öyle googleda arattım renksiz resim olarak en güzeli buydu bende renklendirdim:)
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD iyi yapmışsın yüzüne renk gelmiş valla... :) :)
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD üstat pasword ne ? psd sinde istiyo da
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD hea unuttum rar şifresi aşağıdadır... Code: Rar Şifresi:www.photoshopuzmani.com
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD çok güzel renklendirme olmuş ellerine sağlık :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yasaklı Üye ![]() | Ce: Salma Hayek Resim Renklendirme + PSD ya Hakan abi bi cevap verirmisin tamam konuyla ilgisi pek yok ama benim neden konu açmam yasak buralara lütfen cevap ver izin de tabi herkes gibi bende konu açmak istiyorum lütfen hakan abi tek konuyla böyle olmuyo ya :( |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |