| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | FenerBAhçe Arkadaşlar ne kadar Gs li olsamda..Fenerbahçe nin avrupadaki başarısı türkiye için çok önemli..onun için bi çalışma yaptım alex le ilgili..daha çok birşey yapçaktım aklıma gelmedi.. ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.377
Teşekkür Et: 174
Thanked 2.157 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: FenerBAhçe burda takımlar arası muhabbet ve takımlar arası savunma yasaktır çünkü bunun sonucunda bunun neler doğuracağını biliyorum burası normal bir forum değil spor ve herşeyin olduğu bir forumda değil burası sanat veçeşitli tekmolojik haberlerin bulunduğu sitedir...Takım olaylarına fazla girmeyelim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: FenerBAhçe Hakan abi valla güzel yazmışsın da ben sadece yaptığım çalışmayı koydum..inş. bir hata yapmamışızdır.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: FenerBAhçe eline sağlık bi fenerbahceli olarak tebrik ediyorum...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3948-fenerbahce.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-06-2008 23:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |