| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.099 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Matias Emilio Delgado Signature (imza) Tamamen Kendi yapımımdır. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Matias Emilio Delgado Signature (imza) ellerine sağlık hakan abi çok güzel olmuş :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İzmir Yaş: 22 Mesajlar: 28
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Matias Emilio Delgado Signature (imza) imza güzel olmuş kardeşim fakat sen bu işte gayet iyi olduğun için biraz negatif eleştiri yapmayı uygun görüyorum resim üzerinde biraz derinlik görmek isterdim direk resme baktığımda gözün direk olarak odak noktasına kayma meselesi.Biraz color dodge ile render kalitesini arttırıp resme ışık efectleri verebilir ve yanları burn tool ile yine derinlik amacı ile biraz yakabilirdin text de daha iyi olabilirdi gerisi gayet hoş renkleri cok beğendim daha fazla imza görmeyi dörtgözle beklerim |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3941-matias-emilio-delgado-signature-imza.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-06-2008 08:24 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |