| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | GS çalışmam ARkadaşlar gs yenildi ama olsun..Yine yaptık bi çalışma içimden geldi ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam ellerine sağlık güzel olmuşta içinden bi de Beşiktaşa çalışmak gelmez mi :)
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam beni bilen bilir nekadar beşiktaşlı olduğumu maç mevzusuna hiç girmicem sonuçta sonuç ortada kimsede girmesin sonucunda burda sporla ilişkisi olmayan bir site içerisinde insanlar kırılmasın kimsede birbirini kırmasın çalışmaya gelelim efektler çok basit ve sarı kırmızı diye renkleri illada sarı kırmızı kullanılacak değil ya siyah beyaz açık kırmızı koyu kırmızı değişik renkler oturtmaya çalış futbolcuların kafası gitmiş kesim kötü üstünde çalış yazı fontları doğru seçilmiş fakat efektleri çok sönük genede eline sağlık ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam hakan abi öldürseydin daha iyiydi ya :) ama saol yoırumun için de yine..dikkat ederim diğer ark. yorumları için de saolun..bjk için hakan abi yapsın valla o yapar hemde bjk li :) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam dostum hakan abi'yi gaza getirdin ya şimdi allah bilir bi çalışma herkes hayran kalır :D
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam ben dün akşam yaptım maçtan çıktım direk eve yaptım bitane:) ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam valla hakan abi sade yapmışın yaw :) ben senden daha değişik süslü göze batan bir çalışma bekliyordum :) yine de güzel olmuş |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: GS çalışmam bunu yaparken ses yok bir gıdım vücutta aklımda hiç bir şey yok beşiktaşımdan başka kafa olmuş davul içinde atlar koşturmakta neye yarar şaşa, güzellik, ihtişam amblemimizin olduğu her yer zaten cennettir bize:)
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3906-gs-calismam.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-03-2008 17:00 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |