| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Chris Paul ile NBA 2K8 Eksik olan yerleri sölerseniz ben onları düzelterek daha güzel bir çalışma yapabilirim...İnşallah bu konuda yardım edersiniz :) ![]() Kötü bir çalışma oldu ama sizin yardımlarınızla güzel bir hal almasını sağlayacağım :)
__________________ ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Chris Paul ile NBA 2K8 onu farkettim sabah sıkıntıdan yaptımdı bunu o yüzden pen tool kullanmadımdı :) o hatayı biliyorum zaten biraz üzerlerinde oynayarak kesim hatalarını düzeltmeye çalışcam artık:(
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Chris Paul ile NBA 2K8 kesim hatası çok göze batıyor.outer glow yaptığında olmamış sırıtmış.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Chris Paul ile NBA 2K8 yorumlarınızı göz önünde bulundurarak tekrardan yaptım inşallah bunda daha az hata vardır :)
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Chris Paul ile NBA 2K8 tamamdır bitti çalışmam inşallah beğenirsiniz bu sever :-)
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.591
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Chris Paul ile NBA 2K8 Gerçektende Kesimlerin Berbat Kesim Yaparken Extract Kullan Çok yararı Olcak İnan :)
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3877-chris-paul-ile-nba-2k8.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-01-2008 15:01 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |