| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (5) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Nember ![]() | buda benden bi web sayfası çalışması |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to mehmetcece76 For This Useful Post: | HAKAN (02-29-2008), mehmetcece76 (02-27-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması Biraz Renkli Yapsan Daha Güzel Olucakmış Ellerine Sağlık... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması Hocam İyide Biraz Soluk Gibi Ben Şahsen Böle Bir Sayfada Gezinmek İstemem
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.544
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması dostum biraz daha çalışsan daha güzel olur :-)
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 20
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması resım tek kalıp halinde dostum acılması yuklenmesi bi dert slice tool ile parçalara bölmelisin Buda Benım Ilk Calısmalarımdan |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması cece bence çok çok çalış. :)) Bir web sitesinin tamamını photoshop ta yapmak zorunda değilsin. Onun için biraz seyrek kullan. Mesela Kullanıcı adı giriş bölümü, anket bölümü bunlar photoshopta tasarlarsın ama , kodları siteye yerleştirdiğinde farklı şeyler çıkabilir. Bende bişeyler yapmaya çalışıyorum daha işin başındayım. Benim takıldığım yerlerde takılma diye söylüyorum. Benim şuan üzerinde çalıştığım site şu >> "Güzellikler Beldesi Baydarlı"
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması biraz daha renkli olsaydı daha güzel olurdu sanki bide button lar hoşuma gitmedi ama ellerine sağlık emeğe saygı başarılarının devamını diliyorum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa City'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.513
Teşekkür Et: 137
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: buda benden bi web sayfası çalışması Grafikler Çok Büyük Renk Uyumu çok Bozuk Yalnış Anlama Ama Birazdaha TekrarLamaya İtyacın Var :) He Bu Arada Portal Tarzı Değilde Kişisel Bir Site Yapmaya Çalış :) Daha İyi Kavrarsın
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3815-buda-benden-bi-web-sayfasi-calismasi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dairesel Yazı Yazma | This thread | Refback | 02-29-2008 19:48 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Cam Kırığı Efekti | This thread | Refback | 02-29-2008 19:38 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Heroes Yazı Efekti | This thread | Refback | 02-29-2008 19:35 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Vista Pencere Yapımı | This thread | Refback | 02-29-2008 19:23 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Arama | This thread | Refback | 02-29-2008 13:49 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |