| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Duman Çalışmam (hareketli ) güzel efek ama yazı okunmuyor dostum biraz daha çalışman gerek :) bence....
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Duman Çalışmam (hareketli ) heralde yazının gölgesidir :) dostum bence baya bi çalış üstünde :)
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Duman Çalışmam (hareketli ) dostum arkasındaki duman efektinden dolayı pek belli olmuyor ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.100 Times in 926 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Duman Çalışmam (hareketli ) yazı çok sönük kalmış font kötü ayrıca duman efekti olarak nitelendirdiğin arkadaki efekt olmamış niye dersen duman dedinmi şefaf olur arkası görünür biraz daha çalış üstünde...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Duman Çalışmam (hareketli ) Alıntı:
bencede hakan haklısın gördün mü dostum ustamızda bizim dediğimizi söledi artık biraz daha çalışırsın heralde üstünde:)
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3763-duman-calismam-hareketli.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop 9.0 CS2 Videolu Ders Anlatımı | This thread | Refback | 02-25-2008 10:45 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Heroes Yazı Efekti | This thread | Refback | 02-23-2008 23:14 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop'ta Website Çizimi | This thread | Refback | 02-23-2008 22:07 | |
| PhotoshopUzmani Forumları - vBulletin | This thread | Refback | 02-23-2008 21:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |