| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 159
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | BAkın bakalım beğencekmisiniz :) ![]() Arkadaşlar basitten bişeyler yaptım ama arkaplan a değişik bişeyler yapmam lazım sizce neler yapabilirim..hem fikir hemde resim için yorumlarınızı bekliyorum.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 159
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: BAkın bakalım beğencekmisiniz :) BEğenmenize sevindim arkadaşlar tavsiyeler içinde saolun yazı tipini değiştircem fazla hoşuma gitmedi.Sizce daha başka nasıl yaparım |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3743-bakin-bakalim-begencekmisiniz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Simsek efekti yapimi | This thread | Refback | 02-23-2008 18:46 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Kartvizit Yapımı | This thread | Refback | 02-22-2008 20:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |