| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Die For Kebab vay güzel olmuş dostum hele damlıyormuş gibi yaptığın güzel olmuş:)
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Die For Kebab çok güzel çalışma. Yalnız dikkatimi çekti. R deki damlama tam sonuçlanmamış gibi :)
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Die For Kebab evet dostum "R" deki damlama sonuçlanmamış düzeltirsen belki daha güzel olur ama bölede güzel dostum =)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3665-die-kebab.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Photoshop Kısayol Tuşları | This thread | Refback | 02-21-2008 17:26 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Tüh yapımı | This thread | Refback | 02-19-2008 20:30 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Araç Kutusu ve Timeline Paleti | This thread | Refback | 02-18-2008 21:35 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |