| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye ![]() | arkadaşlar ben pek beğenmedim ama yinede koydum mesela ne gibi deişiklikler yapabilirim diye yardım amaçlı birazda Önceki hali ![]() Sonraki hali arkadaşlar hakan abinin yaptığı resmi görünce utandım o yüzden resmi sildim kusura bakmayın tebrikler hakan abi çalışacam başaracam :D umarım beğenirsiniz Konu illegal tarafından (02-10-2008 Saat 20:56 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: bitlis Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: renklendirme çalışmam sanırsam sadece arka fona color burn efekt uygulamışsın vede rengi cyan yapmışsın gagayı koyu sarı tonlarından boyayarak blending options uygulayabilirsin |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 27 Mesajlar: 43
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: renklendirme çalışmam Dostum neresini renklendirdin? :) Gaga zaten boyanmamış,tüyler ise hiç gerçekçi değil.Arka Planda iyi olmamış bence gökyüzü veya blut efekti olabilirmiş. Eline Sağlık
__________________ İ Love PU |
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: renklendirme çalışmam renklendirme başarısız bir gerçeklik söz konusu değil öylesine boyanmış gibi tıpkı bir çocuğun boyama kitabını boyaması gibi:) üstünde çalış kardeş kolay gelsin... Canım çekti birde ben denedim:) ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |