| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Dü$L€R üLk€s! Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum... ve de photoshopla ilgileniyorum... daha photoshop a başlayalı 1 ay anca olmuştur... bu da son çalışmalarımdan biri... tabiiki de buradaki abilerm kadar iyi yapamıyorum ama... bi yorum yazsanız yada eksik yaptıqım yerleri vs. Söyleseniz hem daha iyi öğrenmemizi sağlarsınız hemde yorumlarınızla bizi sevindirirsiniz.... arkadaşlar bu benim yeni bir avatar çalışmam... biraz sade ama avatarlar küçük göründüğü için çok ayrıntılı olmasını istemedim... nasıl olmuş ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | OzgeIkbal (05-14-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #6 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Nasıl Arkadaşlar... eline sağlık yalnız biraz daha çalış vector çalışmalar üstüne ayrıca yazı style abartılı olmuş renk uyumuna dikkat...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Nasıl Arkadaşlar... evet yazı stilini biraz daha sade ve net olarak seçebilirdin.. ayrıca sağdaki adamın şapkasına (üstüne) düğme ekleyebilirdin ve surat detaylarını biraz daha belirginleştirebilirdin. (görüşüm)
__________________ .. .. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Nasıl Arkadaşlar... fena değil de. Bence şu duvardaki çatlaklar için kullandığın (sanıyorum brush onlar) biraz değiştirseydin. Mübarek duvarın her tarafı aynı çatlamış gibi olmuş :)) eline sağlık
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Nasıl Arkadaşlar... SAde olmuş..üzerine daha da gidebilirsin..arka plan bir iki çatlak la hoş durmuş ama oraya rap tarzı ile yazıda resimde koyabilirsin bence...devamını bekleriz |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3397-nasil-arkadaslar.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-11-2008 15:05 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |