| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (6) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photoshopuzmanı bunalıma girince ne yapar ..? Böyle başlıkla açtım çnkü, geçenlerde "Photoshopuzmanı sıkılınca ne yapar" gibi bi başlık vardı. Biraz onu pekiştirsin diye açtım.. Photoshopuzmanı fln değilim yani :) Yapıyorum kendimce bişeyler. (Bana yetiyor.) Bu çalışmaya gelince İNANIN NE OLDUĞU HAKKINDA EN UFAK BİR BİLGİM YOK... çok bunalmıştım Photoshop önmde duruyodu ... öyle dalmışım.. bitğnde böyleydi :) Bi anlam çıkarabilen olcakmı acaba :) merk ettim.. ( buyuzden paylaştım ) ![]()
__________________ |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | nautica34 (04-08-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshopuzmanı bunalıma girince ne yapar ..? Nebilim valla.. Şu arlar işler çok yoğun., stres, sıkıntı fln. hesapları gözden geçiriyodum baktım bitmişiz biz ! önmde program açıktı dalmışım dediğim gibi. Bi baktım - ulan ben naaapmışım böyle ? :) Sonuç bu!... ( Herkes iyi kötü düşüncelerini yazarsa sevinrim. merk ediyorum gelcek msjları. )(içinden lan bu ne deli adammış ya.. diyenler varsa yazabilrsinizi :D:D:D:D:D:D :):) )
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: başkent Yaş: 17 Mesajlar: 46
Teşekkür Et: 12
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshopuzmanı bunalıma girince ne yapar ..? Bence Ortaya Güzel Bi Çalışma Çıkmış Ellerine Sağlık :) ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshopuzmanı bunalıma girince ne yapar ..? İç dünyanı anlamaya calışıyorum kardeşim :) güzel bir çalışma elline sağlık :) Picassoya tas cıkarırsın bu çalışma ile :) Peh... :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » Konu Insect Emperor tarafından (02-08-2008 Saat 23:33 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshopuzmanı bunalıma girince ne yapar ..?
__________________ Konu cakarcy tarafından (02-11-2008 Saat 13:46 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Ce: Photoshopuzmanı bunalıma girince ne yapar ..? Alıntı:
dostum bi staj yerinde çalışırken tasarım yapan biri vardı seni ona benzettimde onun için sordum =) Konu cakarcy tarafından (02-11-2008 Saat 13:46 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3396-photoshopuzmani-bunalima-girince-ne-yapar.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-04-2008 16:15 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-04-2008 16:15 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Gökyüzündeki pencere | This thread | Refback | 02-09-2008 16:00 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Youtube Logo Yapımı | This thread | Refback | 02-09-2008 15:42 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Saç Rengi Değişimi | This thread | Refback | 02-09-2008 05:40 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Web 2.0 icon yapımı | This thread | Refback | 02-08-2008 23:40 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |