| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bu ilk gif çalışmam photoshopda yeniyim ![]() Konu djsercio tarafından (02-09-2008 Saat 05:06 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Eklenti düzeltildi. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: bu ilk gif çalışmam photoshopda yeniyim eline sağlık çok prof olmasada ilk çalışmaya göre gayet iyi en azından görünüşe göre imageready nin felsefeyi kapmışsın...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: bu ilk gif çalışmam photoshopda yeniyim Bence güzel, ama grafiklerle biraz daha oynarsan çok daha gzl bi hale getirebilirsin Eline sağlık.
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: bu ilk gif çalışmam photoshopda yeniyim Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: bu ilk gif çalışmam photoshopda yeniyim Emeğine sağlık... ben imageready de hiç gif yapmadım. Bu resmin gif animatör programındada gayet kolay yapılacağını sanıyorum. Önemli olan photoshopta yapılan resimlerin ince ayarları. Geçişlerde önemli. Emeğine sağlık
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3386-bu-ilk-gif-calismam-photoshopda-yeniyim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-09-2008 11:42 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Saç Rengi Değişimi | This thread | Refback | 02-09-2008 10:28 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Saç Rengi Değişimi | This thread | Refback | 02-09-2008 10:28 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |