| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (6) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ben Bu İşe Bayılıyorum güzel düşünceler var fakat çok sırıtıyor renk uyumu ve kesme işlemi daha başarılı olabilirdi biraz daha çalış üstüne...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Ben Bu İşe Bayılıyorum layerdan normali değiştir ve eger bazı kısımlarda renk farki olursa altaki resimde renk farki yapan kismi duzlet ben öle yapiyorum basit bi çalisma yaptim tesekürler Konu ades_devil tarafından (02-07-2008 Saat 18:25 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: Farklı Bir Boyut Yaş: 24 Mesajlar: 37
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Ben Bu İşe Bayılıyorum farklı ve güzel çalısmalar Tşk ler bizlerle paylastığın için Birder resimli anlatım yapsan daha makbule geceçektir :) Saygılar...
__________________ ....:::Bin Bilsende Bir Bilene Danış:::...... .......:::ŞARAA:::....... |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3364-ben-bu-ise-bayiliyorum.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Saç Rengi Değişimi | This thread | Refback | 02-15-2008 14:14 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Renklerle çalışmak | This thread | Refback | 02-15-2008 13:05 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Filitreler (Filter) | This thread | Refback | 02-13-2008 12:32 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Sonbahar Efekti | This thread | Refback | 02-12-2008 02:23 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Logo Yapımı 2 | This thread | Refback | 02-12-2008 02:00 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Tüh yapımı | This thread | Refback | 02-11-2008 20:55 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |