| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (9) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: ş.urfa Yaş: 20 Mesajlar: 9
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 1 aydır photoshop kulanıyorum ve çalışmalarım 1 aydır photoshop kulanıyorum ve az çok bişiler alıştım onlarıda sizinle paylaşmak istedim. inş beğenirsiniz [img=http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_960843183.jpg |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 1 aydır photoshop kulanıyorum ve çalışmalarım resimler görüntülenmiyor düzenlersen sevinirim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: 1 aydır photoshop kulanıyorum ve çalışmalarım resimleri lütfen imageshack.us adresine upload edin diğerleri sorun yaratıyor...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Yaş: 24 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: 1 aydır photoshop kulanıyorum ve çalışmalarım ![]() Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: 1 aydır photoshop kulanıyorum ve çalışmalarım Alıntı:
Öyle ayla haftayla Photoshop biter mi? Sence aylık birşey mi... ![]() ![]() ...bunları yapmak. Alınmayın ama ben bunu hakaret olarak algılarım. Lütfen Photoshop' u hafife almayın. Photoshop adı üstünde bir Fotoğraf programıdır GRAFİKTEN ZİYADE.. Grafik programı değildir demiyorum ama asıl işi fotoğraf düzenlemedir. İlerde yapabildiklerin çapı genişleyince "aa buda burdan yapılıyormuş" diyeceksin ve bana hak vericeksin. Yolun açık olsun.
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |