| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 1024*768 - Ben kullanırım ama geniş ekran kullanıyorum diyenlere Widescreen de yapabilirim :) ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 Emeğe Saygı. Cok Güzel Olmus ince düşünülmüş eline sağlık .... zahmet olmassa PSD sini yayınlayabilir misin :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » Konu Insect Emperor tarafından (02-03-2008 Saat 05:09 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 güzel çalışma dostum ellerine sağlık:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 Alıntı:
(Psd) Buyur : http://rapidshare.de/files/38479356/Photoshopuzmani.rar.html (Yorumlar için herkese tşkr ederim.)
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 Çok güzel çalışma. Konu üzerinde soru sorayım. Hani belirli bir bölgeye (resimdeki ağaca ve insanlara) tek taraflı siyah görüntü nasıl veriliyor?. Bazı istanbul resimlerindede camiler, kız kulesi için falanda kullanılıyor bu efekt.
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 Alıntı:
Bu brushları resme eklerken renk seçimi siyah olarak eliyosun ![]() Sorunu doğru anladıysam cevabı bu ![]()
__________________ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 yok o değil, ben bi örnek bulayım.
| | |
| | #10 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı DuvarKağıdı (Wallpaper) 2 ![]() kastettiğim buradaki siyah görüntü.
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3253-photoshopuzmani-duvarkagidi-wallpaper-2-a.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Zincirler ile Yazılarınızı Asın | This thread | Refback | 02-05-2008 16:55 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Resimlere Mermi Deliği Efekti | This thread | Refback | 02-03-2008 07:49 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Sitemizi Nasıl Buluyorsunuz? | This thread | Refback | 02-03-2008 06:54 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - ipod yapımı | This thread | Refback | 02-03-2008 04:51 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |