| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Photoshop dersleri v2 :) ![]() ![]() Derslerden bir kaç taklit çalışma yaptım...
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop dersleri v2 :) o benim başımın belası :)))) 2. resme dikkatli bakınca bi hoş oluyosun. Sonra yanındaki ne derse yapıyosun :)
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop dersleri v2 :) font yok, elimde belki PCde 200-250 font var iyisi yok. Bit pazarı malları bu fontlar :))
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop dersleri v2 :) valla o ikinci resim sade halinde bir Orman resmi idi aslında, Masum bir orman. Ağaçlar böcükler vardı.. :))) bu hale nasıl geldi bende bilmiyom. Ortasına bakınca düşecek gibi oldum. Ondan görsün istedim herkes.
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3218-photoshop-dersleri-v2.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 02-02-2008 03:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |