| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar gayet başarılı, alt taraf biraz pürüzlü gibi ama banner güzel
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar Bana sorma, ben bu web sitesi işi yüzünden hayalgücümden oldum. Gaza gelip başlıyorum bi site yapmaya, sonra başka birisinin sitesini görüyorum daha güzel, hemen bütün iştahım kesiliyo. Şuan 15 tatile ayırdım kendimi :) site falan yapmayacam. Morallerim sinirleniyo :)
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() | Ce: Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar bakarak yapmayacağım şey yok. Dersini öğrenirim, anlayan biriini kolundan tutar kendime öğrettiririm. Ama kendi hayal gücünle bişey oluşturmak farklı. Birgün beyaz sakallı dede gelip bana o şevki ve gayreti verecek :)
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sizin-calismalariniz/3216-onerilerinizi-bekliyorum-arkadaslar.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Araba Üzerine Desen Yapma | This thread | Refback | 02-02-2008 14:29 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |