| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (27) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #21 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı bir logo yaptım aslında ben onun yolunda gitseniz onu geliştirseniz daha iyi olur düşüncesindeyim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #22 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: Konya Yaş: 20 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Buda Şimdi Yaptığım Vektörel Logo : ![]() PSD'yi istersen veririm hocam Konu HSNBLR tarafından (01-24-2008 Saat 17:45 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı _by_danger_ renkler cok feci :) adamda göz kalmıyo :) bide rap sitesi gibi olmus :)
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Denizli Yaş: 14 Mesajlar: 293
Teşekkür Et: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 12
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı arkadaşalar bana en kısa süre içerisin de a-bel yazılı bir logo lazım ve logo tasarım konusunda eksiğim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 25 Mesajlar: 12
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı akadaşalar A-BEL adında bir logo kot logosu yapmalıyım fakat eksiğim var yapamıyorum acaba bana bu konuda yardımcı olacak biri varmı yada bir kaç tane tasarlarmısınız şimdiden teşekürler |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı site bu şekilde logo yada tasarım isteğinde bulunmayın lütfen. önce sizin çabanızı görelim. eksik yada tamam birşeyler görelimde hem ne tarz birşey istediğnide herkes bilmiş olur, sonrasında isteyen yardımcı olur.
__________________ ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Bu yazımdan sonra bu başlık altında logo isteği yapanlar uyarı alacaktır...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Trabzon Mesajlar: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Ben Bunu Yılbaşı 2009 İçin Yaptım... Yanlış Yaptıysan Özür Dilerim... ![]() İnş Güzeldir... |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |