| Duyuru |
| Sizin Çalışmalarınız yaptığımız çalışmalrı paylaştığınız alandır... |

![]() |
| | LinkBack (27) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Bir deneme daha aslındatakıntılı biri değilim fonta baglanmamda Photoshop yazısı çok hoşuma gitti bu fontla. ![]() görünmezse : http://www.imgloadtr.com/pics/09a547...67c368fea8.jpg
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #14 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Takıntılı değilim dedim ama .. - yok yok takıntılıyım bu fonta takdım kafayı başka bişeyi görmüyo gözüm :) Son bitane daha.. ![]()
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı yapmayın beyler daha yartıcı olabiliriz Kültürlü Kedi hareketli yapıp boşuna kasmaya gerek yok bence dostum genede eline sağlık cakarcy dostum senin yaptığın logolarda bu kullandığın style'ler benimkileri anımsatıyor bana:)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #16 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Önemli değil :) en azından başka yapacak olan varsa fikir olsun diye yapayım dedim ama fonta takıldım ya:)
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı Alıntı:
eline sağlık ![]()
__________________ ![]() DeathLess ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logo Yapım Alanı eline sağlık güzel olmuş ama daha farklı bişe lazım bu daha çok host server sitelerine yönelik olmuş sanki...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |