| Duyuru |
| PSD Her türlü Psd formatındaki çalışmaların sergilendiği yer... |
![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() | Large Art PSD Packs LRO PSD Pack Sony Ericsson M600i ![]() LRO PSD Pack Eagle Eye ![]() LRO PSD Pack Touch of Gold ![]() Wallpaper Art ![]() Samsung Digital Art ![]() Advertising Art LRO Pack ![]() İndirmek İçin Resimlerin Üzerine Tıklayın.. Alıntıdır |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | HAKAN (06-26-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İzmir Yaş: 21 Mesajlar: 28
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | master works paylaşım amaçlı kurulmuş, gayet iyi bir grup biraz daha bakınırsan farklı grafik sitelerine resources kısmının %70 inde +MW damgası görceksin o yuzden biraz daha araştırıp onları da bulup koyabilirsin krdsm orda "do not distrubite" uyarısını gördügünü sanıyorum yani bunların telif hakları mevcut amma velakin onların bizim ülke ile pek alakası olmaz o yuzden bi sorun teşkil etcegini sanmıyorum..bunları soledim genel kültür olsun maksadı ile merak edenler için master works (+MW) grubuna girmek için cok iyi olmak gerekmiyor yalnızca bol paylaşımcı bi üye olmak yetiyor..biliyorum cünkü ben de eski bi +MW grubu üyesiyim cok aktif olmadıgım için grup dışı kalmıştım.. paylaşımın için teşekkürler krdsm |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/psd/4181-large-art-psd-packs.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Photoshop nedir? | This thread | Refback | 03-23-2008 17:41 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Photoshop'ta Website izimi | This thread | Refback | 03-23-2008 17:16 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |