| PSD Her türlü Psd formatındaki çalışmaların sergilendiği yer... |
![]() |
| | LinkBack (7) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() | Müzik Sitesi Template Bana ait bir tasrımdır. PSD sinide veriyorum ama içim pek rahat değil. Siz siz olun kendi yaptıklarınızdan vazgeçmeyin. Umarım size fikir verebilir bu tasarım. Olduğu gibi kullanmanın pek bi manası yok. ![]() "Kaç dakikadır eklenti yüklensin diye beklyiorum yükledi ama bir hata var sanırım tekrar ekliyorum eklentiyi." Konu Kültürlü Kedi tarafından (01-02-2008 Saat 17:58 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Eklenti??? |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | onemic (03-04-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.796 Times in 837 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Müzik Sitesi Template partı parçalara bölersen vip bölümüne atabiliriz bu özel paylaşımı dostum her önüne gelende indiremez...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yönetici ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: TR Yaş: 20 Mesajlar: 47
Teşekkür Et: 2
Resimler: 1 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: Müzik Sitesi Template benim pek zamanım yok dostum ben o koyduğun linki siliyorum sen elindeki psd yi zip olarak partlara böl dosyaları sora upload et ben bir ara hepsini vipe yüklerim... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Müzik Sitesi Template VIP ayrımı var burda ama!Parayı veren düdüğü çalar hesabımı :( Teşekkürler ama üzüldüm... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Bulunduğu Yer: istanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Müzik Sitesi Template paylaşım 10 numara gerçekten ![]() ama biz yararlanamıyacakmıyız ![]()
__________________ ![]() DeathLess ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Müzik Sitesi Template Arkadaşlar, benim VIP olma gibi bir amacım olmadığı için VIP olma şartlarını incelemedim bilmiyorum bakmadım. Arkadaşlar VIP yapalım dediler bende ne uygunsa onu yapın dedim. Öyle uygun görmüşler. Sorular olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Emin olun hepiniz bunun çok daha iyisini yapabilirsiniz. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/psd/2550-muzik-sitesi-template.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 03-04-2008 23:15 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-04-2008 22:32 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Vista Klasör Yapımı | This thread | Refback | 02-23-2008 13:36 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 02-23-2008 04:51 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Zombi Yapma | This thread | Refback | 01-05-2008 09:02 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 01-05-2008 00:40 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 01-05-2008 00:25 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |