| |
#1 (permalink)
|
| αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє ![]() | Plug-in Kullanma Zipli dosyanın içindeki *.8BF dosyalarını çıkarıp "C:\Program Files\Adobe\Photoshop (6, CS ya da CS2)\Plug-Ins\Filters" in içine atıyoruz. Photoshop'u çalıştırdıktan sonra "Filters" kısmında bu filtreleri göreceksiniz.
__________________ Bitirin bu dertli geceyi Bırakın acım bana kalsın... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: güneydoğu Yaş: 24 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Plug-in Kullanma teşekkürler kardeş yeni başladığım için işime çok yaradı ve bunu anladım brush ve diğer eklentileride bu şekilde ekliyoruz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: ERZİNCAN Yaş: 34 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Plug-in Kullanma sadece PLUGİNS İÇİNE atmakta yeterli olmuyormu ben böyle yapıyorum.... yani filters in içine atmıyorum ...bunun zararı varmı acaba ... teşekkürler ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: misin ? yemezmisin ? Yaş: 18 Mesajlar: 275
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Plug-in Kullanma Bi Sorun Olcagını Sanmıyorum .. Ama Tedirginsen Filtera at :) Edit : Denedim .Calısıyo Plugins içine atıncada...
__________________ ![]() ![]() ![]() « Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir! » |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 207
Teşekkür Et: 189
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Plug-in Kullanma Bir Sorum Olacak Ben Portable Ps C3 Kullanıyorum Nasıl Plug-in Eklerim ? |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/plug-ins/2243-plug-kullanma.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Örümcek Ağı Yapımı | This thread | Refback | 01-23-2008 22:37 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Fotoğraf Renklendirme | This thread | Refback | 01-23-2008 22:21 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |