iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:47 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » PhotoshopUzmanı Forumu Hakkında » PhotoshopUzmanı Hakkında » PhotoshopUzmanı Hakkında

Duyuru

PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar...

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 06-18-2008, 19:42   #1 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Exclamation PhotoshopUzmanı Hakkında

Herkes derslerden portaldan forumdan galeriden okul sayfamızdan faydalanıyor kimsenin kötü bir eleştirisini görmedik allaha şükür buda PU yönetimini sevindiriyor şimdi hissetiklerimizi ve PhotoshopUzmanı projesi hakkında düşüncelerinizi bizzat sizden öğrenmek istedik bu başlık altında Photoshopuzmanı hakkındaki görüşlerini payalaşabilirsiniz...

Sorular:

1-Pu olmadan önce nette ne yapardınız hangi aralıklarda internete girerdiniz pu'yu keşfettikten sonra internete girdiğiniz süreye nekadar süre eklemiştir.

2-Bazı yöneticilerimizi iyi tanımıyorusunuz ama yöneticiler hakkındaki yorumlarınız.

3-Sizce PU doğru yoldamı dahada büyünce sizce havası kaçarmı

4-Site Editörleri hakkındaki mesajlarınız.

5-Düzenlediğimiz yarışmaları nasıl buluyorsunuz.

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Bu mesaja teşekkür edenler
illegal43 (06-18-2008)
Sponsored Links
Eski 06-18-2008, 19:53   #2 (permalink)
Young Thug
Editör

Young Thug - ait Avatar

Teşekkür Et: 145
Resimler: 22
Tecrübe Puanı: 3 Young Thug will become famous soon enoughYoung Thug will become famous soon enough
Young Thug - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: PhotoshopUzmanı Hakkında

1. Bundan Bir sene önce internete fazla girmiyordum. Pu olmadan Önce Yabancı Hiphop içeriğinde bir Sitem vardı Orada Takılıyorudum.Bütün Gün Sitedeydim Aynı Zamanda yabancı sitelerde durmadan dolaşır yeni albümleri ve yeni haberleri kontrol ederdim haber falan çeviriyordum.

2.>Yöneticilerin Hepsini Tanımıyorum Birtek Hakan' İle Samimiyetim var. Diğerleri Hakkındaki Yorumumda. Bu güne Kadar Hiçbir kötülüklerini görmedik. Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar saygı.

3.Yolundan Hiç şaşmadı Diyebilirim Nekadar çok büyürse okadar iyi olacaktır nekadar fazla içerik okadar fazla saygınlık getirir.şuan zaten tr'nin bir numarası durumda birazdaha büyürse dünya çapında inanılmaz bir kariyere sahip olacaktır

4-Yok

5-Yarışma Projeleri İçin Çok Teşekkür Ederim Ama konular Gerçekten Çok Zor olabiliyor.
Misal Bu Siteyi Tercih Edenler "GÖVDE GÖSTERİSİ" yapmak yerine öğrenmek için pu'yu tercih ettiklerini düşünüyorum ve fazla bilgiye sahip olmadıkları için yarışma konuların zor olması yarışmaya katılan üyeler için bir kabus gibi olabiliyor nede olsa. Bu hayal gücü. En azından basit bir konu Olduğunda. Herklez bir şeyler üretibilir . yada üretmeye çalışır.
Bir Tavsiyemde Konular Photoshop uzmanı için t'shirt yarpalım, içindeki pu Aşkını göster gibilerinden tek bir düşünceyle sabitlenmiş projelerin tercih edilmemesidir.

Gerçek Tasarım Fikir Çalışmasıdır...

Konu Young Thug tarafından (06-18-2008 Saat 20:08 ) de değiştirilmiştir..
Young Thug is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 06-18-2008, 19:59   #3 (permalink)
Eshki-Eric
İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :)

Eshki-Eric - ait Avatar

Teşekkür Et: 6
Resimler: 2
Tecrübe Puanı: 2 Eshki-Eric will become famous soon enoughEshki-Eric will become famous soon enough

ben herşeyinden memnunum yeni katılmama rağmen ortamı beğendim sitede kimseyi tanımıyorum ama çoğu soğuk davranıosunuz daha cıvıl cıvıl olabilirsiniz...
Eshki-Eric is offline  
Eski 06-18-2008, 20:00   #4 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder

Alıntı:
Eshki-Eric´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben herşeyinden memnunum yeni katılmama rağmen ortamı beğendim sitede kimseyi tanımıyorum ama çoğu soğuk davranıosunuz daha cıvıl cıvıl olabilirsiniz...
dostum sorular koyuldu yukarda onlara göre yorumunu yazarsan sırası ile daha samimi olabilir...

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Eski 06-18-2008, 20:03   #5 (permalink)
qpLee
İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :)

qpLee - ait Avatar

Teşekkür Et: 0
Resimler: 2
Tecrübe Puanı: 2 qpLee will become famous soon enoughqpLee will become famous soon enough

1-) 7/24 online olmama rağmen daha yeni yeni PS u kullanmaya başladım aslında PS u bana sevdiren PhotoshopUzmanı dır.Rastgele gözüme çarptı hemen üye oldum ve daha öncesine göre çok fazla yol aldığımı düşünüyorum.Ayrıca çok teşekkür ederim herkeze.
2-) Sitenizde daha yeniyim yöneticileri fazla tanımıyorum ancak şuana kadar ters bi durum görmedim hepsine ayrıca teşekkür ederim.
3-) Tabiki doğru yolda A'dan Z'ye diğer PS sitelerinden farklı.
4-) ---
5-) Düzenlediğiniz yarışmalar oldukça güzel ama katılımın yeterli seviyede olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca bende katılmıyorum çünkü yarışmalara katılcak ve bişiler ortaya koyacak seviyede değilim. :)
Eski 06-18-2008, 20:11   #6 (permalink)
iclturkey
Sitenin Demirbaşı

iclturkey - ait Avatar

Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 3 iclturkey will become famous soon enoughiclturkey will become famous soon enough

Selamlar...
Ben bundan yedi sekiz ay kadar önce photoshopa açmaya karar verdiğimde kendinmi,önce google arama motoruna photosop yazmıştım.
İlk sırada çıkan bir kaç linki inceledikten sonra nedense

Alıntı:
Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa

photoshop, photoshop dersleri, eklentileri, action , plugin, fonts, free font, dersler, cs2 cs3, görsel anlatımları.
Alıntı:
www.photoshopuzmani.com/ - 38k - Önbellek - Benzer sayfalar
beni asıl çeken burası oldu.Sonra üye oldum,ilk derslere bakmya başladım.
Çok açık ve yalın anlatım tarzı bana çok yaradı geröekten.
Photoshopuzmani yöneticileri hakkımda pek bilgim yok ama bazılarıyla özel mesaj yoluyla konuşmuşluğum var ve onlarla ilgili olumsuz bir düşüncem yoktur.
Ben her geçen gün geliştiğimiz gibi daha da gelişerek,kendi düşüncelerimizden yola çıkarak orjinal ders ve fikirler üreterek photosop uygulamasını türkiyede bizim tarafımızdan geliştirilmesini umuyorum.

Şu anda farklı olarak photoshopmagazine üyeyim ama sadece yarışmaları incelemek için.
forum.photoshopuzmani tek ve bir numaram.

Konu iclturkey tarafından (06-18-2008 Saat 20:13 ) de değiştirilmiştir..
iclturkey is offline  
Eski 06-18-2008, 20:34   #7 (permalink)
derya
Sitenin Demirbaşı

derya - ait Avatar

Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 derya will become famous soon enoughderya will become famous soon enough

1. PU,benim photoshop'u öğrenmeye karar verdiğmde dahil olmaya karar verdiğim ilk site..O yüzden PU'dan önce nete sadece ilgimi çeken genel konular için giriyordum..Yani internet benim için sadece eğlence için ilk adresti o yüzden epey vakit geçiriyordum ama PU'dan sonra bu sürenin neredeyse tamamı PU'da geçmeye başladı..Ve internetin gerçek anlamda bana birşeyler verdiğini gördüm..

2. Yöneticilerden sadece Hakanı tanıyorum bende sanırım herkez gibi..Bu sitenin niye bu kadar sevildiğini açıklar şekilde yardıma ve öğretmeye tamamen açık biri..Sabırla her soruya cevap veriyor,yol göstermeye çalışıyor..Yalnız madem böyle bir konu açıldı ufak bir eleştirim olacak biz amatörler buraya bir çalışmamızı koyduğumuzda illa övgü dolu sözler değil ama en azından ufak cesaret veren sözler bekliyoruz..Bu yönde sert eleştirilerini biraz yumuşatırsa çok mutlu olurum kendi adıma..Bunun dışında öğrettiği herşey için ayrı ayrı teşekkür ediyorum..

3. PU bence eğitim anlayışıyla kesinlikle doğru yolda..Ama ben eğer çok büyürse havasının kaçacağına inanıyorum..Çünki bu işe başlarken siteleri gezdiğimde çok büyük photoshop sitelerini gördüğümde dahil olamam bu kalabalığa korkusuyla kaydolmamıştım..Burada,en basiti sorulan en ufak soru bile hemen cevabını buluyor..Eğer büyürsek ister istemez bu hassasiyet biraz törpülenecek..Ve bu sıcak ortamda her kafadan çıkan seslerle biraz dağılacak..Ama şunu da biliyorumki net kuralları gereğince büyümesi şart ve belki de birgün korktuğum şey olacak..Umarım yanlış tahmin ediyorumdur...

4. Cem'e öğrettiği herşey ve sorularıma karşı olan sabrı için buradan tekrar çok teşekkür ederim..

5. Yarışmalar gayet güzel ama çoğaltılmasını umuyorum..Amatörlerinde cesaret edebileceği konular olursa çok daha memnun olurum..

Ayrıca bu konu içinde teşekkür ederim,çok güzel bir düşünce olmuş..
Eski 06-18-2008, 20:35   #8 (permalink)
illegal43
Sitenin Demirbaşı

illegal43 - ait Avatar

Teşekkür Et: 875
Resimler: 6
Tecrübe Puanı: 4 illegal43 will become famous soon enoughillegal43 will become famous soon enough
illegal43 - MSN üzerinden Mesaj gönder

1-Pu dan önce nette Counter-Strike oynardım bi kaç Hack sitesinde takılırdım ve yardımsız photoshop yapmaya çalışırdım.internete girdiğim süre %250 den fazla arttı desem yalan olmaz ve hatta şu an kotam 4 Gb.

2-
Ya valla ne diyem benim gözümde yöneticilerin hepsi iyi en iyileri Hakan ama kuralları biraz katı olması gerekende bu ama biraz zor oluyor :)

3-
Bence PU doğru yolda bu şekilde binlere photoshopu öğretiyor ileride yüzbinlere öğretecek fakat üye sayısı arttıkça yöneticiler için biraz zor olacak :)

4-
:)

5-
Ben bu yarışmaları mükemmel buluyorum ilk yarışma elmaydı galiba düşünüyorumda o yarışmaya katılmadım çünkü çok yetersiz ve eksiktim 2. yarışma t-shirt tasarımı biraz kendime geliyordum 3-İçimdeki Pu aşkı konudanmıdır bilmem iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum bi dahaki yarışmalarda ne olacak bakalım :)

-----
Dipnot: PU nun bana yararı
gelmeden->

şimdi->
Umarım anlatabilmişimdir.

Konu illegal43 tarafından (06-18-2008 Saat 20:37 ) de değiştirilmiştir..
illegal43 is offline  
Eski 06-18-2008, 21:50   #9 (permalink)
iclturkey
Sitenin Demirbaşı

iclturkey - ait Avatar

Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 3 iclturkey will become famous soon enoughiclturkey will become famous soon enough

Alıntı:
derya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu işe başlarken siteleri gezdiğimde çok büyük photoshop sitelerini gördüğümde dahil olamam bu kalabalığa korkusuyla kaydolmamıştım...
Benim de diğer ismini verdiğim siteye .yalnız gözatma. nedenim...
Ama ben büyümeMEsinden yana değilim.
Siteye yeterince hakim olduğumu düşünüyorum,belki de o yüzdendir...

Konu iclturkey tarafından (06-18-2008 Saat 21:52 ) de değiştirilmiştir..
iclturkey is offline  

Etiketler
hakkında, photoshopuzmanı

Konu Seçenekleri
Modları Göster