| Duyuru |
| PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar... |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!!
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!! detaylı bilgiler index'te dostum giriş demen lazım....
| |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 214
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!! :D:DAlllah iyiliğini wersin yhaaa :D:D
__________________ |
| |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Yaş: 15 Mesajlar: 1.751
Teşekkür Et: 750
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!! ilk başta vallahi çok üzüldüm ama sonra :D Hakan abi korkuttun bizi ya buna şaka denmez :D |
| |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!! Yav Baba Adamı kalpden götürceniz heee :) Akıl işi değil bu yaa :D:D:D |
| |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!! korkanlar parmak kaldırsın:)
| |
| | #10 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 238
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Önemli PhotoshopUzmanı Kapanıyor!!! ben keklenmedim valla ... bir nisan olduğunu anladım ki... hem bu kadar güzel forum kapanır mı yaw... şakası bilem kötü... şurda güzel bi ortam bulmuşuz yapanlara çoooook teşekkür....
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| |