| Duyuru |
| PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar... |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selam Bu konuda sizin duyarlılığınız için açmayı uygun buldum bildiğiniz gibi hepimizi sitesi hepimizin projesi olan PhotoshopUzmani.com eğitim sitemizde 1 sene geride kaldı ve bu 1sene boyunca çoğu kişi sıfırdan birşeyler öğrenmeye ve en önemlisi hayal gücünüz gelişti karşılıksız sadece öğretim amaçlı kurulan sitemiz 1 senedir hiç bir karşılık beklemeden sizden tek karşılık beklediğimiz şey öğrenmeniz ve öğretmeniz olmuştur. Bakıyorum da misyonumuz olan öğretmen ve öğrenmek ilkesi gün geçtikçe daha çok büyüyor seviniyorum gerçekten şimdi sizden isteğim sitemizin devamlılığı ve kendi ayakları üstünde durması ve dahada gelişmesi için sitemizde bulunan reklamlara günde sadece 1 kez tıklamanız olacak o bir tık hem sitemizin devamlılığını hemde sitemizin ilerki zamanlarda dahada gelişimine yol açacaktır. Bu site hepimizin bu siteyi hepimiz ayakta tutmalıyız... PhotoshopUzmanı Kurucusu Hakan
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Reklamlar böyle bir konuda kimseninmi bir fikri yok!..
| | |
| | #4 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Reklamlar pek duyarlı olduklarını göremedim bu konu hakkında görüşümü belirttim bu konu sabaha kadar açık kalacak gene bir hassasiyet gösterilmesse bu konuyu kitleyeceğim ve bir daha bu konu hakkında birşey demeyeceğim gerisi onların hassasiyetine kalmış...
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 19 Mesajlar: 191
Teşekkür Et: 179
Resimler: 5 Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Reklamlar günde bir kez tıklarım ben kendi forumum var bu derdi iyi bilirim.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 470
Teşekkür Et: 210
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Reklamlar Bu kadar yararlanılan bir sitede bu kadar ufak bir şeyi gerçekleştirmek külfet değil sorumluluk olmalı... Kendi adıma bu konuda özen göstereceğim.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 470
Teşekkür Et: 210
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Reklamlar Bir sorum olacak.. Ben reklamları göremedim..Açıklarsanız memnuniyetle tıklayacağım:)
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.186
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Reklamlar Kardeş Bence Reklamları Konu İçine Koy Butür Günde 3 beş tıkla uğraşma Adam yanlışlıkla olsa da her seferinde tıklıyor ben iyi kazandım böyle :) ..... Konu Young Thug tarafından (04-24-2008 Saat 14:23 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |