| Duyuru |
| PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar... |
![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Uyarı!.. dostum ne zamana kadar çalışma yapılacak bilgilendirirmisin lütfen ...
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.507
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Uyarı!.. :D evet dostum haklısın bide teşekkür butonu çıktı millet halen "teşekkür" diye mesaj yolluyor :)
| | |
| | #7 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.804 Times in 838 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Uyarı!.. Server çalışması sırasında siteye ulaşım tamamen kesilecek ama server çalışması bittikten sonra forum bir süre kapatılabilir düzenlemek açısından...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Uyarı!.. dostum editör falan değilim hatta sana noluyor diyebilirsiniz ama yardım edilecek konu olursa seve seve edebilirm
| | |