| Duyuru |
| PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.164 Times in 945 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PhotoshopUzmanı Logosu Hakkında Bildiğiniz üzere sitemizde sabit bir logomuz mevcut değildir. Bunun eksikliği yapamamaktan değil fikir azlığından değil sadece zaman kısıtlığından kaynaklanıyor site tasarımı dersler forum derken bu konu hep ertelendi ve ben fırsat bu fırsat dedim ve bir logo hazırladım beğeninize sunuyorum iyi kötü yorumları alabilirsek geliştirmek adına hepimiz başarılı bir logo ortaya atmış oluruz sizde kendinize has logo tasarımlarınızı paylaşabilirsiniz. İsteyenlerde bu çalışmanın üstünde çalışıp geliştirme yapabilir... Sizin Logolarınızı yayınlayacağınız başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz; http://forum.photoshopuzmani.com/siz....html#post6903 ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logosu Hakkında logo sade ve renk uyumu iş görür kanaatindeyim ama herkesin fikri önemli tabii sağol dostum...
| | |
| | #5 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logosu Hakkında sağol dostum ama daha geliştirmek lazım...
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logosu Hakkında birkaç eklenti daha yaptım logoya... ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logosu Hakkında bencede hoş durdu böyle:)
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: Umudun Bittigi Yerden Yaş: 25 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PhotoshopUzmanı Logosu Hakkında En Son Hâli Daha Güzel... Konu TeKsAx tarafından (02-06-2008 Saat 16:13 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |