iconBütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:35 . | Foruma Hoşgeldiniz, bilgi alışverişinde bulunabilmeniz ve üyelik gerektiren bölümleri okuyabilmeniz için öncelikle kayıt olmalısınız

» PhotoshopUzmani Forumları » PhotoshopUzmanı Forumu Hakkında » PhotoshopUzmanı Hakkında » En iyi eğitim siteleri

Duyuru

PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar...

LinkBack Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 12-05-2007, 02:40   #1 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Resimler: 38
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
En iyi eğitim siteleri

En iyi eğitim siteleri sıralamasında sitemiz 2.olmuştur.

1 - www.photoshopdersleri.net
sitede bulunan yaklaşık 200'ün üzerindeki,photoshop dersleri resimli olarak anlatılmış ,derslerin kategoriler halinde verilmesi gayet iyi.sitenin tasarımı ortanın üzerinde olmasına rağmen üstte kullanıcıları oyalayabilecek google reklamlarının browseri açtığımız anda gözüken sayfayı kaplaması olumsuz bir tablo ortaya çıkmasına neden olmuş.siteye konulan örnek dersler özenli ve iyi seçilmiş.derslerin anlatım şekli resim ve örnek seçerken gösterilen titizliği yakalayamamış.siteye üyeliğin bulunmaması .photoshop öğrenenlerin ne gibi zorluklarala karşılaştığını anlamış ve ellerinden geldiğince çözmeye çalışmış olmaları ,derslerin çeşitliliği ,sürekli yeni derslerin eklenmesi bu siteyi şu an için kategorisinde bir numaraya taşıyor.-

2 - www.photoshopuzmani.com
sitede yaklaşık olarak 70 photoshop dersi bulunmakta.resimli olarak anlatılmış olması gayet iyi.kullanıcıların oyalanmadan photoshop derlerine ulaşabilmesi mümkün. Türkçe eğitim sitelerinde pek rastlanılamayan ,derslerin çokça fotoğrafla desteklenmesi aranılan bir özellik ki bu da sitenin özelliğini artıran bir sonuç ortaya çıkmasına neden olmuş.site aslında 1 numara olabilirdi fakat bunun önüne geçen faktör derslerin 1 numaraya göre daha az sayıda olması
sitedeki derslerin yeni başlayanlara ve başlangıç orta arasındaki öğrenciler çok şey öğretebileceği bir gerçek olmasına rağmen derslerin dizini için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.derslerin dizilişinde başlangıç seviyesinden ileriye doğru belli bir dizinde seyretmemesi olumsuz.Biz photoshop meraklılarına bu siteyi mutlaka tavsiye ediyor.Siteyi Türkçe olarak hazırlanmış en iyi 2. photoshop dersleri veren site olarak görüyoruz.-

3 - www.dersyok.com
sitede yaklaşık olarak 150 photoshop dersi mevcut.sitenin ana sayfası ilk başta kullanıcılar için karışık gözükmesine rağmen solda bulunan ANA MENÜ altında bulunan photoshop dersleri linkiyle derslere hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün.derslerin anlatım tarzları farklılık göstermekte bunun sebebi de sunulan derslerin bir çok kaynaktan alıntı olması.kullanıcı bir dersi rahatlıkla geniş bir biçimde anlaması mümkünken bir sonraki dersi aynı öğrencinin ilk ders kadar kolay kavrayamayacağı bir gerçek.derslerin belli bir dizinde verilememesi olumsuz.2 sırada önerdiğimiz siteyle bu site arasında oldukça uzak bir mesafe var.Bu siteyi ilk 2 sitede bulunmayan birkaçı örnek dersin bulunması nedeniyle photoshop öğrencilerine bu siteyi de ziyaret etmelerini tavsiye ediyor.Türkçe olarak hazırlanmış en iyi photoshop dersleri veren siteler arasında 3.sıraya yerleştiriyoruz.-

4 - www.webdersleri.com
site gayet kolay kullanımıyla dikkat çekiyor.Verilen dersler photoshop programına yeni başlayanlar için oldukça eğitici.Siteye üyeliğin zorunlu olmaması.Reklamların hemen hemen hiç bulunmaması siteyi hazırlayanların amacının reklamlardan para kazanmak olmadığını.kullanıcıların bir şeyler öğrenebilmesi için hazırlandığını ortaya koyuyor.
bir çok yabancı eğitim kaynaklarıyla kıyaslandığında vasatın üzerine çıkamaması , verilen derslerin azlığı olumsuz bir tablo ortaya koysa da derslerin devamının geleceği konusunda olumlu bir irtiba ortaya koyması, rakip olabilecek sitelerin kalitelerindeki zayıflık nedeniyle bu siteyi günümüzde Türkçe olarak hazırlanmış en iyi photoshop dersleri veren site kategorisinde 4 numaraya taşıyor.-

5 - www.itasarim.wordpress.com sitenin tasarımı oldukça başarısız.Derslerin kategoriler halinde verilememiş olması olumsuz.Potoshop dersleriyle diğer derslerin iç içe verilmesi kargaşaya neden olmakta.Ve bunun gibi bir çok olumsuz özelliğin sitede yan yana gelmesine rağmen.Türkçe olarak hazırlanmış Photoshop eğitimi verdiğini idda eden süslü püslü bir çok siteyi geride bırakacak kadar içeriğe sahip,diğer sitelerde bulunmayan dersleri içermesi.kullanıcıların üye olmadan soru sorabilmeleri.özellikle Photoshop a yeni başlayanların diğer birçok sitede rastlayamayacağı başlangıç derslerine sitede yer verilmesi.Derslerin sunumu zayıf olmasına rağmen derslerin gerektiği kadar resimlerle anlatılmaya çalışılması .yeni başlayanlara tavsiye niteliğinde kesinlikle göz atmaları gereken biraz kurcalandığında photoshop meraklılarının bir çok şey kazanabileceği farklı bir tarzda çalışılmış ilginç bir örnek olması dolayısıyla listemizde yer almıştır.

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Bu mesaja teşekkür edenler
yunus35li (03-28-2008)
Sponsored Links
Eski 12-05-2007, 16:42   #2 (permalink)
schneeflocke
αиgєℓ σƒ αρσ¢αℓуρѕє

schneeflocke - ait Avatar

Teşekkür Et: 37
Tecrübe Puanı: 10 schneeflocke isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
schneeflocke - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: En iyi eğitim siteleri

harika bi haber bu inşallah birdahaki sefere 1. sırada oluruz...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 12-05-2007, 16:47   #3 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future

inşallah bence 1 olan siteden daha gelişmiş bir sitemiz var bakıyorumda sitedeki tüm derslere tıkladığımda yabancı photoshop derslerine çevriliyor.

HAKAN is offline  
Eski 12-06-2007, 15:19   #4 (permalink)
excelance
Vip Üye

excelance - ait Avatar

Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 excelance will become famous soon enoughexcelance will become famous soon enough

Benimde çok ziyaret ettiğim iki tane siteyi de paylaşmak istiyorum ..
1. si .::. Dersvar.com - Türkiye'nin Ücretsiz Ders Portalı ..
Kısaca özetlersek, dersvar.com genel olarak 3d alanında yoğunlaşmış olup diğer alanlarda da üstün başarı sağlayan bi sitedir ..
2. si de Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitimleri, anlatım çok hoş akıcı ve sadedir, herkesin anlayacağı dilden anlatım yapılmış ..
M.E.B in verdiği eğitim Adobe Fireworks, Adobe Flash, Adobe Dreamweaver, Adobe Premiere Elements, Audacity hakkındadır ..
Sizlere yararı olacağından eminim ..Kolay Gelsin ..
excelance is offline  
Eski 12-08-2007, 20:14   #5 (permalink)
Tuhan
Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :)

Tuhan - ait Avatar

Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 Tuhan is on a distinguished road

Süpeeeer..
İnş. 1. Olduğumuz günlerde gelicek.
Birlikte daha ileriye .. :)
Eski 02-18-2008, 15:15   #6 (permalink)
muzy42
Yeni Üye

muzy42 - ait Avatar

Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 muzy42 will become famous soon enoughmuzy42 will become famous soon enough

5 sııradakine erişlemiyer. (Tasarım)

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.
Eski 02-18-2008, 15:33   #7 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Alıntı:
muzy42´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
5 sııradakine erişlemiyer. (Tasarım)

T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.
Site açılıyor sorun yok dostum...

HAKAN is offline  
Eski 02-18-2008, 19:09   #8 (permalink)
brtg_dgn
Sitenin Demirbaşı

brtg_dgn - ait Avatar

Teşekkür Et: 51
Resimler: 2
Tecrübe Puanı: 3 brtg_dgn will become famous soon enoughbrtg_dgn will become famous soon enough
brtg_dgn - MSN üzerinden Mesaj gönder

inşallah 1. oluruz o günleri görebileceğimizden inanıyorum =)

brtg_dgn is offline  
Eski 03-28-2008, 14:27   #9 (permalink)
yunus35li
Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda

yunus35li - ait Avatar

Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 yunus35li will become famous soon enoughyunus35li will become famous soon enough

artık hep mesaj yollucam
Eski 03-28-2008, 15:05   #10 (permalink)
Kültürlü Kedi
Editör

Kültürlü Kedi - ait Avatar

Teşekkür Et: 108
Tecrübe Puanı: 3 Kültürlü Kedi will become famous soon enoughKültürlü Kedi will become famous soon enough
Kültürlü Kedi - MSN üzerinden Mesaj gönder

Alıntı:
yunus35li´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
artık hep mesaj yollucam

AKLINDAN SORUNUNDA VAR SANIRIM!

Konu Seçenekleri
Modları Göster