| Duyuru |
| PhotoshopUzmanı Hakkında Bizim hakkımızda yazılan yazılar... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kısa zaman önce sitemiz üzerinde tish-o ekibine dair site inceleme bölümünde tish-o ekibi için sarfettiğimiz sözlere karşılık ve bunun altında kalmayan tish-o ekibinden teşekkür gelmiştir. Haberimizde geçen cümleler Aslında tish-o hakkında çok sölenecek şey var ama kısaca tish-o sitemizden bahsetmek gerekirse çok başarılı bir site bence tişört baskılarıda adlarına yakışır başarıda tıpı sloganlarında dedikleri gibi "Sen Sus, Tişört'ün Konuşsun" gerçekten yapılan tişörtler konuşacak düzeye geliyor.Bu site gelecek nesile ve şimdiki genç nesile tişörtü iyice sevdirecek gibi görünüyor.Bir çok ünlü ismin giydikleri tişörtlerin tasarımında'da adlarını duyduğumuz tish-o ekibine PhotoshopUzmanı ekibi olarak teşekkürleri sunar ve başarılarının devamını dileriz. Haber başlığı Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Sen Sus, Tişört'ün Konuşsun (Biz de tish-o ekibi olarak photshopuzmani.com ekibine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | Gokmavi (04-16-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Tish-o ekibinden teşekkür.. Bende bir kaç ay önce tish-o dan sipariş vermiştim...Sipariş elime ulaştığında hayallerimdeki gibi değildi..Tish-o'yla bu konuda iletişime geçtiğimde inanılmaz bi hassasiyet gösterdiler...Kalitenin gönderdiğim baskı fotoğrafının renklerinden dolayı düştüğüne karar verdik...Fotoğrafı değiştirip tekrar yolladım ve benim için tekrar baskı yaptılar ve bu sefer sonuç tam istediğim gibiydi.. Yani kısaca kesinlikle müşterisiyle ilgilenen bir firma..Bu yüzden kendilerini tebrik ettim.. Şipariş vermeyi düşünen arkadaşlara bir ön bilgi olsun :) |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |