| | #1 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Apply Mask tüyosu Genelde imza yani signatur yapımında kullanılan ama normal resimlerde de kullanabileceğiniz apply image tekniğini göstereceğim sizlere bilenler vardır imza yapımı derslerinde de söyledim fakat bakmayanlar ya da dikkat etmeyenler vardır diye buraya eklemek istedim. Bu yöntemi öncelikle anlatayım daha sonra çok basit şekilde resimlerle anlatayım.Ben bruslarla göstermek istedim ama sizler istediğiniz şekil yazı da bu yöntemi kullanabiliyor olacaksınız. Öncelikle apply image yöntemini kullanacağım cd4 , yazı ve ya farklı birşeyi alıyoruz ve daha sonra apply image da gözükecek resmi o layerın üstüne getiriyoruz ve daha sonra " ctrl + alt + g " yöntemiyle resme apply image eklemiş oluyoruz bu üstteki resmi oynatarak daha değişik görüntüler elde edebiliriz İşte kullanacağım resim ve brush ![]() Ve buna apply image ekleyince olacaklar ![]() Ya da shape yöntemiyle eklediğimiz bir şekle appyle image ekleyelim ![]() Ve apply image ekledikten sonraki hali ![]() Buda layer görüntüsü: ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| The Following 4 Users Say Thank You to brtg_dgn For This Useful Post: |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Apply İmage tüyosu bu tekniğin adını bende Apply Mask olarak biliyorum eline sağlık genede...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Apply İmage tüyosu bende apply image olarak biliyordum :D pardon :S hakan abi değiştirirmisin :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Apply Mask tüyosu Ben Copy & Paste Yöntemi kullanıyorum Daha kolay oluyor ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| apply, image, tüyosu |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |